maatwerk in staal, RVS & aluminium

Unieke kunstwerken met passie gemaakt

   Kunst in opdracht en vrij werk 

   Klein en fijn of groots en opvallend

   Voor particulier, bedrijf en overheid

METAALKUNSTENAAR

Duurzame unieke kunstwerken met passie gemaakt!

Wolter Bergsma kan zijn creativiteit helemaal kwijt in zijn kunst. Naast zijn vrije werk maakt hij ook kunstwerken in opdracht. In overleg met de opdrachtgever gaat hij met allerlei metalen voorwerpen aan de slag tot het gewenste kunstwerk klaar is. En als er nog geen idee is, denkt Wolter graag met de opdrachtgever mee!

Ook een mooi kunstwerk van Wolter Bergsma in uw tuin? Informeer naar de mogelijkheden!

afspraak maken >

Uit onze portfolio:

Kunstwerken in opdracht

Wilt u ook een kunstwerk van metaal in uw tuin? Of wilt u er een om weg te geven als relatiegeschenk?

Kunst van allerlei metalen voorwerpen 

Zijn vrije werk ontstaat vrijwel altijd spontaan

Wolter Bergsma maakt kunstobjecten voor in tuinen, galeries of andere ruimtes. Hij gebruikt hiervoor de meest uiteenlopende voorwerpen van metaal. Zijn vrije werk ontstaat vrijwel altijd spontaan. Zo komt hij een voorwerp tegen, ziet er wat in en gaat er dan mee aan de slag. De meest indrukwekkende creaties zijn zo al ontstaan.

Kunst in tuinen, galeries of andere ruimtes

Naast zijn vrije werk, maakt Wolter ook in opdracht kunstwerken van metaal. Vaak heeft de klant al een idee,  het onderwerp is vaak een dier of een bepaalde vorm. Wolter gaat altijd met veel enthousiasme met zo'n opdracht aan de slag. In overleg maakt hij van allerlei metalen voorwerpen het gewenste kunstwerk. Ook als er nog geen onderwerp is, denkt Wolter graag met de opdrachtgever mee met een passend onderwerp voor het kunstwerk!

Gemeentes, overheden en bedrijfsleven

Ook gemeentes, overheidsinstellingen of bedrijven kunnen bij Wolters Metal terecht voor een uniek kunstwerk voor de buitenruimte of als relatiegeschenk.

portfolio kunst